Despre

Hotel Fagaras - Eforie Nord

Bine ati venit la C.C. Fagaras

Unitatea de cazare Fagaras este situata in Eforie Nord, pe strada Sportului, la doar 100 m fata de plaja si la cca 500 m fata de centru!
Cladirea a fost construita intre anii 1960 – 1964, si renovat complet in 2016-2017.

Unitatea ofera spre cazare 60 de camere ditribuite astfel: parter si doua etaje, cu cate 2 locuri de cazare, iar pentru familiile cu copii, exista si cel de-al treilea pat, mascat, sub forma de sertar.
Camerele sunt dotate cu mobilier modern, televizor, frigider, balcon, si baie proprie cu dus.
Locul generos din curte ofera 40 de locuri de parcare, gratuit, numai pentru clientii hotelului!
Pentru relaxare si delectare va invitam pe terasa hotelului, terasa de 100 mp, dotata cu mese si scaune si inconjurata de plante si flori, o adevarata oaza de liniste si relaxare!
Hotelul este clasificat la o stea, datorita dimensiunii modeste a camerei, 10,7 mp, dar conditiile de dotare si calitate il ridica cu succes la categoria celor de doua stele, iar raportul calitate – pret , dupa cum se regaseste si in galeria noastra foto, sau testat direct de catre dumneavoastra, este favorabil pentru toti oaspetii nostri!
Asadar, pentru un sejur de calitate la preturi mici, pentru un ambient relaxant, si pentru cei care isi doresc un loc mai aproape de plaja si mare, va asteptam cu mare drag la Fagaras!

Acceptam toate tipurile de tichete de vacanta:

Sodexo Voucher de vacanta, Up Chèque Vacances și Edenred Ticket Vacanta